• Du er her:
 • Forside
 • Cykelsponsorløb 2018

  Cykelsponsorløb

  Se mere på  http://www.genbrugsbutikken-sindal.dk/Reklame16.htm

  Kom og vær med, - der er også plads til dig og dine venner!

  Fredag d. 25. maj 2018 kl. 17,00 - 18,00.

  fra "Genbrugsbutikken" Danmarksgade 30. Sindal

  "Skallerup Seaside Resort" og "Fårup Sommerland" m. flere

  har sponseret mange flotte præmier.

  Der er gratis is til alle deltagende børn, - - og gratis pølser m. tilbehør til alle deltagere

  Cykelløb 2016

  Y’s Men’s Club i donationshumør efter cykelløb 2015

  Lederen af Den Sociale Blå Café Susanne Houmøller, Inger Larsen fra Kamillus, Inger Jensen fra Kamillus og pædagog ved Julemærkehjemmet Peter Holdt fortæller Jan Thorup fra Sindal-Bindslev Y’s

  Men’s Club, hvordan de vil anvende de store pengebeløb i deres

  velgørende arbejde. Foto: Niels Helver

   

   

   

   

   

  Sindal-Bindslev Y's Men's Club Week4you 2015

   Sindal-Bindslev Y's Men's Club deltog i søndagens gudstjeneste i Sindal Bykirke, og efterfølgende inviterede klubben menigheden og repræsentanter for samtlige spejderkorps i området samt repræsentanter for kirkens børne- og ungdomsarbejde til frokost i Sognegården.

  Den internationale kirkedag var også startskuddet til Y’s Men’s aktivitetsuge Week4You, der har til formål at udbrede kendskabet til Y’s Men’s humanitære arbejde

  Y’s Men’s Club donerer store pengebeløb til velgørenhed

  Jan Thorup fortæller, hvorfor Y’s Men’s Clubben har valgt at donere penge fra cykelsponsorløbet
  Det var glade og taknemmelige repræsentanter fra Kamillus Hjørring, Erik Schou og Inger Larsen, Julemærkehjemmet i Hobro, forstander Lise Claesson og Den Sociale Blå Café, Susanne Houmøller

   

  Det var glade og taknemmelige repræsentanter fra Kamillus Hjørring, Erik Schou og Inger Larsen, Julemærkehjemmet i Hobro, forstander Lise Claesson og Den Sociale Blå Café, Susanne Houmøller, der

  hver modtog en check på 42.000 kroner af Jan Thorup (yderst tv) til velgørende arbejde. Foto: Niels Helver

  Selvom det styrtregnede blev årets cykelsponsorløb en bragende succes. 

   

  2013 Y’s Men klubben uddeler 42.000

  Henrik Horsholt ønsker Hospice Vendsyssel tillykke med de nye lokaler. Vi er  glade over at kunne overrække 42.000 kr. til Hospice Vendsyssel 

  2011 Y’s Men klubben uddeler 45.000

  Henrik Horsholt overrækker gavecheck

  De mange penge, der blev uddelt tirsdag den 25. oktober 2011 i Sognegården i Sindal,er resultatet af det cykelsponsorløb klubben afviklede fredag den 12. august 2011 i Sindal. Her blev der nemlig indsamlet i alt 45.000,00 kr., og klubben havde forinden løbet besluttet,at overskuddet skulle fordeles mellem Julemærkehjemmet i Hobro og Hospice Vendsyssel i Frederikshavn.
  Henrik Horsholt fortalte i august, at: "Vi er særdeles godt tilfredse med resultatet. Det er meget flot, at vi kan samle så mange penge ind i løbet af en time. Vi glæder os til at kunne overrække pengene til Hospice Vendsyssel og Julemærkehjemmet, når det endelige overskud er opgjort”. Henrik Horsholt var da også synligt meget glad for, at det endelige resultat var blevet så stort, at der kunne overrækkes 30.000,00 kr. til Hospice Vendsyssel og 15.000,00 kr. til Julemærkehjemmet i Hobro forrige tirsdag i overværelse af alle klubbens medlemmer. Bodil Jacobsen, der modtog beløbet på vegne af Hospice Vendsyssel, takkede for den store donation og fortalte om Hospice Vendsyssel og om de fremtidige byggeplaner for et nyt og større Hospice i Frederikshavn. Bodil Jacobsen lovede, at de mange penge ville blive anvendt til gavn for de indlagte og deres pårørende. Ligeledes takkede lederen af Julemærkehjemmet i Hobro, Maria Høgsbro, for donationen og fortalte om Julemærkehjemmets stramme økonomi på grund af svigtende salg af julemærker.
  Hun opfordrede alle til fortsat at støtte julemærkehjemmene ved køb af julemærker i den kommende tid. Og Maria fortalte, at årets julemærke er meget flot, og det kan købes både til at sætte på almindelige breve og på e-mails.

  2011 Y’s Men’s Club donerer bålkapper.

  På billedet overrækker Børge Kallehauge støtten til gruppeleder Anders Horsholt Pedersen.

  31 marts 2011 KFUM-spejderne i Bindslev fik forleden besøg af 2 medlemmer af Sindal-Bindslev Y’s Men’s Club, som kom for at overrække en check på 5.000 kr. til nye bålkapper, som har været et længe næret ønske for spejderne. Med hjælp fra såvel ledere som forældre blev kapperne syet, og et firma stod for syningen af det flotte logo på ryggen af kapperne. Præsident Børge Kallehauge fortæller, at klubben modtog en ansøgning fra spejderne om økonomisk hjælp. Klubben fandt formålet meget velegnet og bevilgede det nævnte beløb. Vores besøg i spejderhuset viste tydeligt, at hjælpen var velkommen i den aktive spejderflok.
  En gruppe ”ulve”, som var iført de nye kapper fortalte, at man kan starte som spejder allerede som 6-årig, og at man gennem de mange aktiviteter, der findes i forbindelse med klubaftenerne og på lejre lærer at samarbejde og finde nye kammerater.
  Gruppeleder Anders Horsholt Pedersen viste spejderhuset frem for gæsterne. Her oplever 60 unge mennesker og 7 ledere i hver deres gruppe glæden ved at være spejder. Anders var glad for den store opbakning blandt forældrene til det daglige arbejde såvel som til lejrture og fester. Han takkede for den økonomiske håndsrækning til bålkapperne.
  De to Y’s Man Verner og Børge takkede for en dejlig oplevelse i samværet med de unge, og drog hjem med en fin ”kvittering” for hjælpen.
  Børge Kallehauge understreger at muligheden for at kunne hjælpe økonomisk skyldes, at klubben driver genbrugsbutikken i Sindal. Midlerne herfra går til mange forskellige formål  - primært til støtte for unge. Men også andre humanitære områder såsom Hospice og hjælp ved naturkatastrofer.

  2010 Y's Men's Club donerer lokalt

   

  Sindal-Bindslev Y's Men's Club, som ejer og driver genbrugsbutikken Danmarksgade 30 i Sindal, har netop doneret et pengebeløb til Sindal Kirke i forbindelse med dens 100 års jubilæum. Det var klubbens vicepræsident Maria Thorup, der overrakte pengebeløbet til formanden for Sindal Menighedsråd Jørgen Jørgensen ved den efterfølgende sammenkomst i Sognegården. 

   

  Klubbens formål er bl.a. at støtte kirkeligt arbejde. Derfor var det meget naturligt at benytte lejligheden til at markere samhørigheden. Klubben benytter desuden Sindal Sognegårds lokaler til flere møder året igennem.

   

  Børge Kallehauge og centerets leder Karina Johansen

  30. nov. 2010  Klubben har endvidere skænket salmebøger med stor skrift til Vendelbocenterets demensafdeling, hvor man gør meget ud af at skabe så værdige og trygge rammer som muligt.

  Overrækkelsen blev foretaget af klubbens præsident, Børge Kallehauge, ved en lille højtidelighed på centeret og modtaget af centerets leder Karina Johansen, som takkede for gaven på beboernes vegne. "Det er et længe næret ønske, der går i opfyldelse", udtalte lederen. 

  Beboerne på afdelingen savnede salmebøger til brug ved radiogudstjenesten samt den faste gudstjeneste, som afholdes hver 14. dag. 

  "Vi håber med gaven, at kunne afhjælpe dette savn. Vi uddelte sidste år i alt ca. 90.000 kroner til såvel lokale, nationale samt internationale formål", sagde Børge Kallehauge.

    Umiddelbart efter overrækkelsen blev de nye salmebøger taget i brug og godkendt med stor tilfredshed.